Telsiz Görseli

Hytera BD505LF DMR El Telsizi

Yeni yazılımla (R9.0): Yasal patent davalarının bir sonucu olarak, dijital işlem için TDMA doğrudan modu kaldırıldı. Hytera patentli Pseudo Trunking ile doğrudan modda iki paralel çağrı hala mümkündür.
PD505 el telsizi, hafif tasarımı, işlev aralığı ve yüksek verimlilik ile etkileyicidir. Kompakt muhafazası, olağanüstü ses kalitesi ve hem dijital hem de analog radyo desteği, radyo iletişiminize taze bir soluk getirecektir.

Ürün Özellikleri
Batarya
1500 mAh (lityum iyon Batarya)
Çalışma Modları
-
Depolama Sıcaklık Aralığı
-40 ° C ile +85 ° C
Frekans Kararlılığı
--
Kanal Aralığı
25/12.5KHz
Kanal Sayısı
16
Sıcaklık Aralığı
-30 ° C ile +60 ° C
Toza & Neme Karşı Koruma
IP54
Zone Sayısı
3

HYTERA TÜRKİYE DİSTRİBUTÖRÜ

Telsiz Görseli

Öne Çıkan Özellikler

ANALOG- DİJİTAL ÇALIŞMA

BD505 Analog ve Sayısal çalışma tiplerini hiçbir lisansa ve donanıma ihtiyaç olmadan standart olarak destekler. Hali hazırda kullanmakta olduğunuz analog telsizler ile tam uyum sağlar ve dijitale geçişi kolaylaştırır.

SESLİ KANAL ANONSU

Operasyon esnasında kikullanımlarda kanal seçiciye bakmanıza gerek kalmadan hangi kanala geçişyaptığınızı duyabilirsiniz.

KANAL KARIŞMA ENGELLEYİCİ

BD505 sayısal hata düzeltmeteknolojisi sayesinde frekans karışıklığını algılar ve kanal karışmalarınaengel olur.

KANAL TARAMA

Çok gruplu ve çok kanallıçalışmalarda diğer grupların görüşmelerini takip etmek ve o gruplarla otomatikolarak kanal değiştirmeden görüşmek için kullanılan kanal tarama özelliği,Sayısal ve Analog kanalları karışık olarak istenilen düzende taranması şeklindegerçekleştilebilir. BD505 Süper hızlı taramayı standart olarak destekler.

Hytera BD505LF DMR El Telsizi Teknik Özellikler

Çalışma Frekansı Bandı UHF
Çalışma Frekansı (MHz) UHF 400 – 470 MHz
Kanal Sayısı 16
Bölge Sayısı (Zone) 3 Bölge (Zone)
Kanal Aralığı (KHz) 12.5KHz / 25KHz
Çalışma Voltajı (V) 7.4V
Batarya Kimyası Li-Ion
Standart Batarya Kapasitesi (mAh) 1500 mAh
Cihaz Ağırlığı (gr.) 240 gr. (Standart Batarya ve Anten Dahil)
IP Standardı IP54
Scan – Tarama Var
Batarya Zayıf Sinyali Var
VOX – Harici Mikrofon İle Otomatik Gönderme Var
Key Pad – Tuş Takımı Yok
LCD Screen – LCD Ekran Yok
PTT ID – PTT Kimlik Yok
  • Lityum iyon batarya
  • Kemer Klipsi
  • El kayışı
  • Güç adaptörü
Biz Kimiz

Çözüm Ortağınız

Bizimle İletişime Geçin!

Satın alma, kiralama, özel projelendirme ve keşif için Denge Telekom ile iletişime geçebilirsiniz.

Profesyonel Çözümler

Kamu ve özel sektörde özellikle güvenlik, inşaat, enerji, altyapı ve ulaşım alanlarında sunmuş olduğu sayısız çözüm ile alanında eşsiz bir referans listesine sahiptir.

Yeniliklerin Öncüsü

Telsiz entegrasyonu alanında TETRA ve DMR teknolojilerinde hem multicast hem de simulcast çözümleri sunmaktadır. Yeni gelişen sayısal teknolojilerin ilk uygulamalarını gerçekleştirmektedir.

Neden Hytera?

Hytera sunmuş olduğu telsiz ürün ve teknolojileri ile dünya çapında tercih edilmektedir.

Teklif / Bilgi İste

Gönder

Hytera Subsidiary Brands

Copyright © 1993 – 2023 Hytera Communications Corporation Limited All Rights Reserved Yue ICP Ref.No.2022107854

Yasal Bildirim

Gizlilik Politikası

Çerez Politikası